Episode 21

Avsnitt 21: VårHälsa-podden tar paus!

Efter att ha spenderat större delen av sommaren med att fundera, så har beslutet vuxit fram att låta VårHälsa-podden ta paus.
Anledningen är rätt enkel: jag kan i nuläget inte leverera den kvalité jag önskar.
Målet med VårHälsa-podden var att på ett nytt sätt kommunicera med omvärlden, och sprida kunskap och information. Det har onekligen gjorts, men att för stora variationer. Tanken var att ha en informations- plus intervjupodcast, men efter hand tog det mer och mer energi att få intervjuer, och när vissa intervju-kandidater föll bort, uppstod plötsligt hål i schemat som inte alltid hann repareras. Jag vill ha bättre flöde, jag vill leverera bättre. Ni förtjänar bättre.
 
Så beslutet känns bra. Jag är oerhört nöjd med de intervjuer jag fått, jag har lyckats få med människor på min önskelista och det känns fantastiskt. Jag är oerhört tacksam för att dom tog ig tid.
 
Framtiden då? Nu så är planen att samla tankar och krafter, och förhoppningen är att VårHälsa-podden återkommer i början av 2017 med starkare struktur och bättre flöde.
 
Tills dess, tack för denna gången.
 
Och glöm inte; bättre hälsa börjar med ett beslut. Ditt.

 

Kärlek & respekt,
Andreas

About the Podcast

Show artwork for Arbetsplatspodden
Arbetsplatspodden
Hur vi skapar den bästa arbetsplatsen

Listen for free

About your host

Profile picture for Andreas Ek-Sarfraz

Andreas Ek-Sarfraz

Med 20+ års erfarenhet från en mängd svenska och internationella organisationer som Scandic, Hilton, Rica, Sitel, Linksys, Nokia, Microsoft, IOGT-NTO, ISS och DHL, samt arbetsmiljöarbete i flera länder hjälper jag företag med arbetsmiljö, företagskultur, språkbruk, ledarskapsfrågor och medarbetarskapet.

Ett verktyg i arbetet för bättre arbetsplatser är podcasten Arbetsplatspodden.