Episode 21

full
Published on:

10th Oct 2016

Avsnitt 21: VårHälsa-podden tar paus!

Efter att ha spenderat större delen av sommaren med att fundera, så har beslutet vuxit fram att låta VårHälsa-podden ta paus.
Anledningen är rätt enkel: jag kan i nuläget inte leverera den kvalité jag önskar.
Målet med VårHälsa-podden var att på ett nytt sätt kommunicera med omvärlden, och sprida kunskap och information. Det har onekligen gjorts, men att för stora variationer. Tanken var att ha en informations- plus intervjupodcast, men efter hand tog det mer och mer energi att få intervjuer, och när vissa intervju-kandidater föll bort, uppstod plötsligt hål i schemat som inte alltid hann repareras. Jag vill ha bättre flöde, jag vill leverera bättre. Ni förtjänar bättre.
 
Så beslutet känns bra. Jag är oerhört nöjd med de intervjuer jag fått, jag har lyckats få med människor på min önskelista och det känns fantastiskt. Jag är oerhört tacksam för att dom tog ig tid.
 
Framtiden då? Nu så är planen att samla tankar och krafter, och förhoppningen är att VårHälsa-podden återkommer i början av 2017 med starkare struktur och bättre flöde.
 
Tills dess, tack för denna gången.
 
Och glöm inte; bättre hälsa börjar med ett beslut. Ditt.

 

Kärlek & respekt,
Andreas

Listen for free

Show artwork for Arbetsplatspodden

About the Podcast

Arbetsplatspodden
Hur vi skapar den bästa arbetsplatsen
Arbetsplatspodden drivs av Cultivated Workplaces, och programledare är Andreas Ek-Sarfraz, arbetsplatsutvecklare och föreläsare med 20+ år av erfarenhet från ansvarsområden inom en rad svenska och internationella företag.

Tanken med Arbetsplatspodden är att informera, inspirera och arbeta för bättre välmående arbetsplatser. Vi pratar om arbetsmiljö, de sociala reglerna, kulturen på arbetsplatsen och mycket mer som är knutet till arbetslivet.

WHO säger det bäst:
"Hälsa är ett tillstånd av fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande, inte endast frånvaro av sjukdom och funktionsnedsättning."

Min förhoppning är att Arbetsplatspodden skall bidra för ett friskare arbetsliv. Detta skall ske med spännande samtal varje vecka och därigenom leverera inspirerande information och nyttig kunskap. Ibland kan det dyka upp bonusavsnitt, beroende på vad som kommer i poddens väg.

För tankar och idéer, kontakta mig på arbetsplatspodden @ cultivatedworkplaces .se

Musik i intro säsong 3-4: Shine bright (Scott Holmes) / CC BY 4.0
Musik i intro säsong 1-2: Night Drive (Decktonic) / CC BY 4.0

About your host

Profile picture for Andreas Ek-Sarfraz

Andreas Ek-Sarfraz

Med 20+ års erfarenhet från en mängd svenska och internationella organisationer som Scandic, Hilton, Rica, Sitel, Linksys, Nokia, Microsoft, IOGT-NTO, ISS och DHL, samt arbetsmiljöarbete i flera länder hjälper jag företag med arbetsmiljö, företagskultur, språkbruk, ledarskapsfrågor och medarbetarskapet.

Ett verktyg i arbetet för bättre arbetsplatser är podcasten Arbetsplatspodden.